چگونه ریتوییت را حذف کنیم؟

Retweet  چیست ؟ Retweet ارسال مجدد یک Tweet است. ویژگی Retweet توییتر به شما و دیگران کمک می کند تا به سرعت آن Tweet را با همه ی دنبال کنندگان خود به اشتراک بگذارید . شما می توانید توییت های خود را از شخص دیگر بازتوییت کنید .

گاهی اوقات افراد برای نشان دادن اینکه مطالب شخص دیگری را دوباره ارسال می کنند ، ” RT ” ریتوییت را در ابتدای توییت تایپ می کنند . این یک دستور یا ویژگی رسمی توییتر نیست ، اما بیانگر این است که آنها توییت شخص دیگری را نقل قول می کنند .

با سایت ایرانی فالوو همراه باشید تا به شما کاربران عزیز شبکه ی اجتماعی توییتر آموزش دهیم که چگونه ریتوییت و یا بازتوییت را در اپلیکیشن توییتر حذف نمایید .

(Retweet) ریتوییت چه شکلی است ؟

Retweets مانند توییت های معمولی است که نام نویسنده و نام کاربری آن در کنار آن است ، اما با نماد Retweet و نام شخصی که Tweet را بازتوییت کرده است متمایز می شوند .

اگر محتوای شخصی را مشاهده کردید که در جدول زمانی خود دنبال نمی کنید ، به دنبال Retweeted by info در Tweet باشید – Retweeter باید کسی باشد که او را دنبال می کنید .

توجه : Retweets ممکن است در برنامه های شخص ثالث متفاوت باشد و فقط درصورت استفاده از Retweet API توییتر در برنامه ها نشان داده می شود .

بسیاری از برنامه ها نسخه ی خود را برای Retweeting ایجاد کرده اند – این توییت ها به عنوان Retweets رسمی در Twitter در نظر گرفته نمی شوند . برای آزمایش ، بازتوییت از برنامه شخص ثالث را امتحان کنید ، سپس نمایه خود را در وب بررسی کنید .

Retweets در کجا ظاهر می شود ؟

توییت‌هایی که توسط افراد دیگر بازتوییت شده است :

می توانید توییت هایی را که دنبال می کنید در تایم لاین صفحه اصلی خود بازتوییت کرده و نقل قول کنید .

توییت های بازتوییت شده و نقل قول ها ، مانند توییت های معمولی ، از حساب هایی که مسدود کرده اید نمایش داده نمی شوند .

توییت های شما که دیگران بازتوییت کرده اند و نقل قول کرده اند :

به برگه اعلانات خود بروید .

در آنجا همه فعالیت های مربوط به توییت های خود را مشاهده خواهید کرد –

از جمله این که اخیراً بازنویسی شده و توسط چه کسی انجام شده است .

از صفحه جزئیات توییت ، علاوه بر تعداد توییت های نقل قول ، می توانید تعداد retweets از توییت های خود را ببینید.

برای مشاهده اینکه چه کسی شما را بازتوییت کرده است ، روی برگه Retweets ضربه بزنید .

برای مشاهده اینکه چه کسی از شما نقل قول کرده است ، روی برگه Quotes Tweets ضربه بزنید .

با سایت ایرانی فالوو همراه باشید تا با روش های مختلف حذف ریتوییت و یا بازتوییت آشنا شوید .

چگونه Retweets را خاموش کنم ؟

اگر آنچه را به اشتراک می گذارید دوست ندارید ، می توانید Retweets را برای یک حساب خاص خاموش کنید .

خاموش کردن Retweets را از صفحه نمایه حساب انتخاب کنید تا دیگر تویتهایی را که بازتوییت کرده اند متوقف کنید .

( روی نماد چرخ دنده در iOS ضربه بزنید یا روی نماد سرریز در وب و Android کلیک کنید یا ضربه بزنید ) . روشن یا خاموش کردن Retweets ، به

این معنی که نمی توانید. Retweets را که از قبل در جدول زمانی شما هستند حذف کنید .

خاموش کردن همه بازتوییت ها از همه حساب ها امکان پذیر نیست .

چگونه می توانم Retweet خود را واگرد یا حذف کنم ؟

با کلیک بر روی نماد برجسته شده بازتوییت در توییت ، می توانید یک Retweet را که ساخته اید واگرد کنید .

با این کار بازتوییت از جدول زمانی شما حذف می شود ، اما توییت اصلی را حذف نمی کند .

چرا دیگر نمی توانم Retweet خود را ببینم ؟

اگر توییت اصلی توسط نویسنده آن حذف شده یا به طریقی دیگر از سرویس حذف شده باشد ،

یا اگر حساب اصلی نویسنده توییت حذف یا به حالت تعلیق درآمده باشد ،

Retweet شما دیگر در دسترس نخواهد بود . با سایت ایرانی فالوو همراه باشید .

چرا نمی توان برخی از توییت ها را بازتوییت کرد ؟

اگر نماد قفل را در کنار نام شخصی در صفحه نمایه وی یا توییت های وی مشاهده کنید ،

از توییت های وی محافظت می شود و نمی توانید محتوای وی را بازتوییت کنید .

اگر توییت های شما محافظت شده است ، همچنان می توانید Retweet و Quote Tweet

را نقل قول کنید . فقط افرادی که مجاز به دنبال کردن شما هستند می توانند آنها را مشاهده کنند .

شما می توانید توییت های محافظت شده را از حسابی که در جدول زمانی خود دنبال می کنید

مشاهده کنید زیرا این حساب درخواست پیگیری شما را پذیرفته است ، اما به دلیل اینکه آن ها

تصمیم گرفته اند که توییت های خود را به صورت عمومی به اشتراک نگذارند ،

تویت های آنها توسط شما یا شخص دیگری قابل بازتوییت نیست .

آیا محدودیت هایی در Retweets وجود دارد ؟

در تعداد دفعات ارسال مجدد یک Tweet هیچ محدودیتی وجود ندارد ، اما Twitter فقط به 100 نفر از افرادی که هر توییت عمومی را بازتوییت کرده اند ، نشان داده می شود .

چگونه یک Tweet را حذف کنیم :

در هر زمان می توانید هر توییت شخصی را از توییتر پاک کنید . اگر یک توییت را حذف کنید ، ما محتوای به روز شده شما را در twitter.com ، Twitter برای iOS و Twitter برای Android منعکس می کنیم .

لطفاً توجه داشته باشید که فقط می توانید توییت هایی را که ارسال کرده اید حذف کنید ، در جدول زمانی خود نمی توانید توییت ها را از حساب های دیگر حذف کنید . اگر توییتی را بازتوییت کنید و بعداً بخواهید آن را از نمایه خود حذف کنید ، می توانید بازتوییت خود را واگرد کنید .

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد برنامه های تلفن همراه ما ، در مورد شروع کار با Twitter برای iOS و Twitter برای Android با سایت ایرانی فالوو همراه باشید .

چگونه چندین توییت را حذف کنیم :

ما راهی برای حذف انبوه تویت ها ارائه نمی دهیم . فقط می توانید توییت ها را به صورت دستی و یکی یکی حذف کنید . اگر می خواهید بدون از دست دادن نام کاربری خود ، یک حساب کاربری جدید در حساب توییتر خود شروع کنید ، بهترین راه برای این کار ایجاد یک حساب کاربری دیگر با نام کاربری موقت است و سپس تغییر نام کاربری بین حساب فعلی خود و حساب جدید است .

چه اتفاقاتی برای توییت هایی که حذف می کنم رخ می دهد؟

وقتی یک Tweet را حذف می کنید ، این حساب از حساب شما ، جدول زمانی هر حسابی که شما را دنبال می کنند و از نتایج جستجوی Twitter در twitter.com ، Twitter برای iOS و Twitter برای Android حذف می شود .

بازتوییت های توییت حذف شده نیز در twitter.com ، Twitter برای iOS و Twitter برای Android حذف خواهد شد . اگر افراد دیگر بخشی یا تمام متن شما را در توییت شخصی خود کپی و جای گذاری کرده باشند ، توییت های وی حذف نمی شوند .

اگر افراد دیگر توییت شما را با نظر خود بازنویسی کرده باشند ، توییت های وی حذف نمی شوند . توییت ها ممکن است در وب سایت ها ، برنامه های کاربردی یا موتورهای جستجو شخص ثالث پنهان شوند یا به صورت متقاطع ارسال شوند .

نمی توانیم توییت هایی را که در twitter.com ، Twitter برای iOS یا Twitter برای Android نیستند حذف کنیم .

امتیاز کاربران
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها