twitter

آموزش حذف اکانت توییتر!

 

آموزش حذف اکانت توییتر!

حساب کاربری حذف اکانت توییتر یکی از چالش های کاربران توییتر از اول بوده تا به امروز،

سایت ایرانی فالو در خصوص خدماتی که به شما ارایه میدهد در قالب شبکه های اجتماعی

به شما نیز آموزش کار با آن نرم افزار را میدهد.

از این رو ما اینجاییم تا شما را برای حذف اکانت توییتر راهنمایی کنیم.

با ما همراه باشید.

در حال حاضر اپلیکیشن توییتر یکی از شبکه های اجتماعی می باشد که در دنیا به عنوان رتبه ی یک شبکه های اجتماعی

برای دنبال نمودن اخبار داغ روز شناخته شده است .

ممکن است کاربران اپلیکیشن توییتر به دلایل مختلفی تصمیم بگیریند تا اکانت کاربری توییتر خود را حذف نمایند

ما در این مقاله قصد داریم را روش های حذف اکانت توییتر و یا دی اکتیو نمودن و یا غیر فعال نمودن

اکانت توییتر را به شما عزیزان آموزش دهیم .

کاربران اپلیکیشن توییتر قادر خواهند بود تا حساب کاربری توییتر خود را برای مدت سی روز غیر فعال نمایند .

در کشور ما به دلیل تحریم و  فیلتر شدن اپلیکیشن توییتر امکان دسترسی به آن بدون داشتن ابزار تغییر

   ip  امکان پذیر نمی باشد .

پیش از آن که مراحل و روش های حذف و یا غیر فعال نمودن حساب کاربری توییتر را آموزش دهیم می خواهیم

شما را با حذف و یا غیر فعال نمودن حساب کاربری توییتر آشنا سازیم با سایت ایرانی فالوو همراه باشید تا بهترین روش ها

و راهکارها را جهت حذف دائم و حذف موقت و یا دی اکتیو و یا غیرفعال نمودن

حساب کاربری توییترتان را به شما عزیزان آموزش دهد :

پیش از هر چیزی ابتدا باید تصمیم بگیرید که قصد شما حذف حساب کاربری توییتر است و یا غیر فعال نمودن

حساب کاربری توییتر است ، زیرا این دو موضوع کاملا با یکدیگر تفاوت دارند .

زیرا شما زمانی که قصد غیر فعال نمودن حساب کاربری توییتر را دارید تمام اطلاعات حساب کاربری شما همان گونه

که در حال حاضر هستند برای شما تا زمانی که حساب کاربری توییتر خود را فعال نمایید حفظ می شوند

و پس از فعال نمودن حساب کاربری توییتر خود  اطلاعات حساب کاربری شما عینا مثل سابق با همان

شکل ظاهری برای شما نمایش داده می شود .

البته ناگفته نماند که شما فقط می توانید حساب کاربری توییتر خود را فقط برای مدت سی روز غیر فعال نگه دارید

و پس از سی روز اگر اقدام به فعال نمودن حساب کاربری توییتر خود نکنید اکانت توییتر شما

به صورت خودکار از طرف توییتر کاملا حذف خواهد شد .

پس در نتیجه اگر قصدتان غیر فعال نمودن حساب کاربری توییتر تان برای مدتی کوتاه است نیاز است

تا قبل از سی روز نسبت به فعال نمودن حساب کاربری توییتر خود اقدام نمایید .

      حساب کاربری

اکانت توییتر

اگر پس از گذشت سی روز شما حساب کاربری توییتر خود را فعال نکنید و حساب کاربری توییتر تان حذف شود

دیگر نمی توانید از نام کاربری و آدرس ایمیلی که در زمان ثبت نام حساب کاربری توییتر ثبت نموده اید

برای ایجاد اکانت جدید توییتر خود استفاده نمایید .

اما اگر تصمیم بر این دارید که حساب کاربری توییتر خود را برای همیشه حذف نمایید این نکته را فراموش نکنید

که پس از حذف همیشگی حساب کاربری توییتر خود دیگر قادر به بازگردانی آن نخواهید بود و تمام اطلاعات حساب کاربری

توییتر خود را برای همیشه از دست خواهید داد و دیگر از نام کاربری و آدرس ایمیلی که در زمان ایجاد حساب کاربری

توییتر ثبت نموده اید برای ایجاد اکانت جدید توییتر نمی توانید استفاده نمایید و این اطلاعات

برای همیشه غیر قابل استفاده و حذف می شوند .

به این نکته توجه نمایید که اگر قصد دارید تا فقط نام کاربری یا آدرس ایمیل حساب کاربری توییتر خود را تغییر دهید ،

نیازی به حذف حساب توییتر نیست و می توانید از طریق تنظیمات در حساب کاربری توییتر

خود این تغییرات را به آسانی نجام دهید.

توییتر همچنین خاطرنشان کرده است که اگرچه غیرفعال کردن حساب تقریباً بلافاصله اتفاق می افتد،

ممکن است برخی از محتوا از حساب شما هنوز برای چند روز در وب سایت قابل مشاهده باشد.

اگر قصد دارید تا حساب کاربری توییتر خود را حذف کامل نمایید و بعد حساب کاربری جدیدی با همان نام کاربری

و آدرس ایمیل قبل ایجاد نمایید ، نیاز است تا قبل از حذف اکانت توییتر ،

آدرس ایمیل و نام کاربری توییتر خود را تغییر دهید .

در ادامه با سایت ایرانی فالوو همراه باشید تا به شما روش های حذف حساب کاربری توییتر

و روش های غیر فعال و یا دی اکتیو نمودن حساب کاربری توییتر را آموزش دهیم .

یک دیدگاه بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی با * نشان گذاری شده اند