Screen_Shot_2019-05-20_at_2.18.23_PM

چگونه اکانت یوتیوب را حذف کنیم؟

حذف اکانت یوتیوب  : اپلیکیشن یوتیوب یکی از اپلیکیشن های محبوب می باشد که توانسته تا کاربران زیادی را به سمت خود جذب نماید و در حال حاضر دارای میلیون ها کاربر فعال در سرتاسر دنیا می باشد که در این اپلیکیشن محبوب عضو هستند ، حال ممکن است حذف اکانت یوتیوب برخی از کاربران به دلایل مختلفی قصد داشته باشند تا مدتی از این اپلیکیشن محبوب و سودمند دور بمانند و قصد دارند تا اکانت یوتیوب خود را حذف نمایند و یا به هر دلیلی ، آماده استراحت هستند . البته این نکته را نیز در نظر بگیرید که شما زمانی که تصمیم به حذف اکانت یوتیوب خود می گیرید باید بدانید که قصد حذف دائم اکانت یوتیوب خود را دارید و یا اینکه قصد حدف موقت و یا غیر فعال نمودن امانت توییتر خود را دارید زیرا زمانی که شما تصمیم می گیرید تا اکانت یوتیوب خود را موقتا حذف و یا غیرفعال نمایید حذف اکانت یوتیوب در این صورت برای مدتی اکانت یوتیوب شما غیر فعال می شوئد و زمانی که قصد فعال سازی و بازیابی کانت توییتر خود را داشته باشید به راحتی قابل بازیابی می باشد و اطلاعات اکانت یوتیوب شما با همان شکل ظاهری و همان محتوای سابق عینا بازیابی می شود اما اگر قصد دارید تا اکانت یوتیوب خود را برای همیشه حذف نمایید این نکته را بدانید که تمام اطلاعات و محتوای اکانت یوتیوب شما حذف می شود و قابل برگشت نخواهد بود ، در این صورت می توانید با سایت ایرانی فالوو همراه باشید و مراحل حذف اکانت توییتر را آموزش ببینید . این مراحل ساده شما را راهنمایی می کند تا حساب حذف اکانت یوتیوب خود را یکبار برای همیشه حذف کنید .   حذف اکانت یوتیوب

نحوه حذف حساب YouTube

  1. وارد حسابی شوید که می خواهید حذف کنید .
  2. به تنظیمات پیشرفته حساب بروید .
  3. حذف کانال را انتخاب کنید .
  4. گزینه ” من می خواهم محتوای خود را برای همیشه حذف کنم ” ، ” I want to permanently delete my content” را انتخاب کنید .
  5. تأیید کنید که می خواهید کانال خود را حذف کنید .
  6. حذف کانال من را انتخاب کنید .
اگر شما یک فرد بصری هستید ، بیایید مرحله به مرحله و با چند حذف اکانت یوتیوب عکس مراحل را مرحله به مرحله با عکس به شما آموزش دهیم :
  1. ابتدا وارد حساب Youtube خود شوید .
  2. به تنظیمات حساب پیشرفته Youtube بروید .
پس از ورود به سیستم ، به یک پنل کاربری در همان گوشه سمت راست بالا که در آن وارد سیستم شده اید ، دسترسی پیدا کنید . به سمت پایین این صفحه کاربر ، گزینه تنظیمات را انتخاب کنید . با این کار می توانید به صفحه حساب با گزینه های مختلف در سمت چپ بروید . از اینجا تنظیمات پیشرفته را انتخاب کنید . اگر می خواهید یک کانال YouTube جدید حذف اکانت یوتیوب بدون حذف کانال فعلی خود ایجاد کنید ، این کار از طریق این صفحه نیز انجام می شود .
  1. کانال Youtube را حذف کنید .

در پایین این تنظیمات پیشرفته یک دکمه با عنوان کانال حذف وجود دارد . لازم به ذکر است که حذف کانال شما باعث حذف حساب Google مرتبط با YouTube شما نمی شود . انتخاب این دکمه باعث تأیید مجدد اطلاعات ورود شما می شود . در ادامه برای کسب اطلاعات بیشتر راجب حذف دائم اکانت توییتر با سایت ایرانی فالوو همراه باشید .
  1. حذف دائمی مطالب .

پس از یکبار دیگر تأیید کردن ، با دو گزینه کشویی حذف اکانت یوتیوب به صفحه نهایی منتقل می شوید . گزینه های ارائه شده برای مخفی کردن کانال یا حذف محتوای شما است . پنهان کردن عملکرد کانال شما به عنوان غیرفعال سازی است . وقتی کانال خود را مخفی می کنید ، نام کانال ، فیلم ها ، پسندیدن ها ، اشتراک ها و مشترکان شما خصوصی می شوند . در نهایت می توانید با فعال کردن مجدد حساب YouTube  حذف اکانت یوتیوبخود در هر زمان ، این حالت را برگردانید . گزینه ماندگارتر این دو حذف دائمی حساب شما است . این باعث می شود نام کانال ، URL ، فیلم ها ، پسندیدن ها ، اشتراک ها و نظرات شما به طور کامل از YouTube حذف می شود .
  1. تأیید کنید که می خواهید کانال Youtube خود را حذف کنید .

وقتی مطمئن شدید می خواهید کانال خود را حذف کنید ، هر دو کادر را علامت بزنید تا تأیید کنید می دانید چه کاری را اجرا می کنید. YouTube  دقیقاً به شما می گوید چه چیزی حذف اکانت یوتیوب  برای همیشه حذف می شود و چه چیزی باقی مانده است . با سایت ایرانی فالوو همراه باشید تا مراحل حذف اکانت توییتر را تا انتها آموزش ببینید .
  1. کانال Youtube را برای همیشه حذف کنید .

پس از علامت زدن هر دو کادر ، روی حذف اکانت یوتیوب محتوای من کلیک کنید . این مرحله آخر است و محتوای شما اکنون برای حذف توسط YouTube علامت گذاری شده است . این حذف ممکن است بلافاصله اتفاق نیفتد ، بنابراین مدت کوتاهی طول می کشد تا ببینید کانال شما واقعاً از بین می رود ، تعجب نکنید . برخی از کاربران گزارش کرده اند که روند کار YouTube تا 30 روز به طول انجامیده است .

کانال Youtube شما حذف شده است!

تبریک می گویم ، شما با موفقیت حساب YouTube خود را حذف کردید! اما نگران نباشید – اگر هنوز به تعمیر توله سگ خود احتیاج دارید یا می خواهید ویدیوی موسیقی جدید هنرمند مورد علاقه خود را ببینید ، بدون نیاز به ورود به سیستم ، می توانید از YouTube استفاده کنید. انواع مختلفی از سیستم عامل های میزبانی حذف اکانت یوتیوب ویدیو وجود دارد که می توانید فیلم های خود را بر روی آنها میزبانی کنید یا می توانید یک کانال YouTube جدید ایجاد کنید.
برچسب‌ها: بدون برچسب

یک دیدگاه بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی با * نشان گذاری شده اند