امروزه اکثر کاربران شبکه های مجازی صد در صد در اپلیکیشن اینستاگرام و واتس اپ فعالیت می نمایند

و عضو هستند و این اپلیکیشن ها جزئی از زندگی و کار آنها می باشد و گاها کاربرانی هستند که کارشان فقط

با اپلیکیشن اینستاگرام می باشد و بیشتر وقت شان در این اپلیکیشن سپری می شود و به همین دلیل به دنبال

این هستند که تمام ویژگی ها و امکانات و قابلیت های این اپلیکیشن پرکاربرد را بدانند تا در انجام کار خود در این

اپلیکیشن به مشکل نخورند و براحتی کار خود را انجام دهند .

در اپلیکیشن اینستاگرام کاربرانی در حال فعالیت هستند و روزانه پست ها و استوری های زیادی به اشتراک می گذارند

و گاها نمیخواهندپست هایشان برای افراد خاصی نمایش داده شود و افراد مشخصی آن پست و یا استوری به اشتراک

گذاشته شده را ببینند و از محتوای آنها مطلع و باخبر شوند خبر خوب اینجا است که اپلیکیشن اینستاگرام برای این منظور

تدابیری اندیشیده است که با انجام آنها می توانیم پست اینستاگرام را برای یک نفر مخفی کنیم و یا اینکه پست و استوری

به اشتراک گذاشته شده در این اپلیکیشن کارامد را برای تعدادی از کاربران و یا دنبال کنندگان پیج خود مخفی نماییم.

از طرفی هم ممکن است دوستان زیادی را فالو کرده باشید اما نخواهید پست تمامی آنها در قسمت Home برایتان

نمایش داده شود قابلیت Mute کردن افراد در این شرایط مشکل شما را برطرف می کند. در ادامه سایت ایرانی فالوو

به شما روش های مخفی کردن و یا هاید کردن پست را آموزش می دهد :

پنهان کردن استوری

برای پنهان کردن استوری و انتشار استوری فقط برای افراد خاص شما می توانید عکس ها و ویدیو ها و کلیپ های خود را در قسمت استوری

تنها با افرادی که دوست دارید به اشتراک بگذارید و تعدادی از فالوور های خود را مخفی نمایید تا نتوانند استوری هایی که به اشتراک

می گذارید را ببینند.

برای این کار وارد قسمت تنظیمات  Settings  اپلیکیشن اینستاگرام شوید و از قسمت  close friends  افرادی را که می خواهید

استوری شما را ببینند به لیست اضافه کنید. سپس زمانی که پست خود را استوری می کنید و یا از طریق استوری پست خود را به اشتراک

می گذارید آن استوری فقط برای افراد لیست شده و انتخاب شده در قسمت  close friends که توسط خود شما گلچین شده اند

به اشتراک گذاشته می شود .

و همچنین کاربران عزیز می توانند به جای این کار پس از به اشتراک گذاشتن استوری  و لود شدن آن در قسمت هوم اپلیکیشن

اینستاگرام خود ، آن استوری را باز کنند و با انتخاب سه نقطه گوشه ی سمت چپ پایین صفحه وارد  Story Settings  شوند.

و در بخش Hide story fromمی توانند افراد و یا دنبال کنندگانی را که نمیخواهند استوری به اشتراک گذاشته شده  را ببینند

انتخاب کنند و تنظیمات را ذخیره نمایند.

آرشیو استوری

نکته ی قابل توجه کاربران عزیز ، اپلیکیشن اینستاگرام قابلیت مخفی کردن پست ها به اشتراک گذاشته شده  از یک نفر وجود ندارد

و اگر نمی خواهید دیگران تصاویر و عکس های به اشتراک گذاشته شده در پیجتان را ببینند می توانید پست های به اشتراک گذاشته

شده در پیج را آرشیو کنید.

با این کار عکس آرشیو شده به قسمت آرشیو منتقل می شود و دیگر هیچ یک از فالوور های شما نمی توانند آن را ببینند.

اما هر زمان که بخواهید می توانید پست را از آرشیو خارج کرده و مجددا آن را به پیجتان باز گردانید. برای آرشیو کردن پست ها

در اینستاگرام می بایست پست مورد نظر را باز نمایید و از طریق سه نقطه گوشه ی سمت راست بالای صفحه گزینه

Archive را انتخاب کنید.

با این کار پست شما از پیج حذف می شود.

و زمانی که تصمیم گرفتید که پست مورد نظر را از حالت آرشیو  Archive خارج نمایید و در پیج اینستاگرام خود به اشتراک بگذارید

و به پیج خود بازگردانید تا توسط تمام کاربران و دنبال کنندگان پیج خود دیده شود برای این کار کافی است  وارد پروفایلتان شوید

و از قسمت بالای صفحه آیکون مربوط به آرشیو را انتخاب کنید. در بخش بعدی از بالای صفحه گزینه Posts Archive را فعال کنید

و پست مورد نظرتان را از میان پست های آرشیو شده انتخاب کنید.

سپس سه نقطه بالای تصویر را انتخاب کنید و Show on profile را بزنید تا تصویر شما مجددا در پروفایل نمایش داده شود.

 

 

 

اپلیکیشن اینستاگرام

 

کاربران عزیز اپلیکیشن اینستاگرام می توانند با استفاده از قابلیت های موجود در این اپلیکیشن بی نظیر پست های به اشتراک گذاشته شده

توسط یک فرد خاص را مخفی کنند تا دیگر در قسمت Home (هوم) اپلیکیشن اینستاگرام تان برای نمایش داده نشوند.

ممکن است شما یک فردی را به دلیل معذوریت و تعارف فالوو نمایید و نخواهید که پست های به اشتراک گذاشته شده توسط

آن فرد را مشاهده نمایید و آن پست ها در قسمت هوم اپلیکیشن اینستاگرام شما نمایش داده نشود و نمی خواهید به دلایل شخصی

مختلف آن کاربر را آنفالوو نمایید برای این منظور اپلیکیشن اینستاگرام تدابیری اندیشیده است که با استفاده از این قابلیت اگر نمی خواهید

پست های شخصی را ببینید لازم نیست که آن فرد را آنفالو کنید فقط کافی است که پست ها و یا استوری های به اشتراک گذاشته شده ی

او را در حالت Mute قرار دهید.

برای هاید کردن پست در اینستاگرام کافی است زمانی که یکی از عکس ها و یا ویدیو های شخص مورد نظرتان را در بخش Home دیدید

آیکون سه نقطه ی موجود در گوشه ی سمت راست بالای پست را بزنید و از میان گزینه ها، گرینه ی  Mute  را انتخاب نمایید.

در این قسمت اگر Mute posts  را انتخاب کنید فقط پست های فرد پنهان می شوند و اگر Mute Posts and Story  را انتخاب کنید

استوری و پست هر دو با هم مخفی می شوند. و ممکن است زمانی به دلایل شخصی مختلف تصمیم بگیرید و بخواهید پست ها و

استوری های به اشتراک گذاشته شده توسط شخص مورد که توسط شما پست ها و استوری هایش به حالت Mute در آورده شده بود

از این حالت خارج نمایید و پست ها و استوری های به اشتراک گذاشته شده را مشاهده نمایید برای لغو این وضعیت هم می توانید وارد

پروفایل کاربر مورد نظر شوید و از طریق آیکون سه نقطه ی گوشه ی سمت راست بالای صفحه گزینه Unmute را انتخاب نمایید.

جمع بندی کلی :

متاسفانه  شما نمی توانید پست به اشتراک گذاشته شده در اپلیکیشن اینستاگرام را مخفی نمایید و  متاسفانه این امکان وجود ندارد

تا شما پست به اشتراک گذاشته شده ی خود را در صفحه ی اینستاگرام تان همانند استوری و لایو  از عده ای مخفی کنید.

زیرا اپلیکیشن اینستاگرام این قابلیت را ندارد و برای این کار تنها راه حل این است که اگر قصد عدم نمایش پست به اشتراک

گذاشته شده را دارید آن را ارشیو نمایید و هر زمان که مایل بودید مجدد به پست های خود اضافه نمایید و ممکن است پستی

را که به اشتراک گذاشته بودید را به حالت آرشیو درآورید و دیگر آن پست در بین سایر پست های به اشتراک گذاشته شده نمایش

داده نمی شود و بعد از آن پستشما چندین پست های جدید را به اشتراک بگذارید و بعد تصمیم بگیرید که پستی که به حالت آرشیو

درآمده است را از حالت آرشیو خارجنمایید و در پیج به اشتراک بگذارید  بعد از اینکه پست را از ارشیو خارج کنید به همان ترتیب قبلی

در میان پست های پروفایل تان قرار می گیرد.

با تشکر از شما کاربران عزیز که تا انتهای مقاله یا سایت ایرانی فالوو  همراه بودید.