با سایت ایرانی فالوو همراه باشید :

ممکن است برای شما کاربران عزیز شبکه های اجتماعی سوالی پیش آید که چگونه استوری و پست اینستاگرام را برای یک نفر هاید کنیم جای هیچ نگرانی نیست کافی است مقاله را دنبال نمایید و مراحل را گام به گام انجام دهید :

اپلیکیشن اینستاگرام تا کنون قابلیتی با این عنوان که بتوانیم پست به اشتراک گذاشته شده را هاید و یا مخفی کنیم در هیچ یک از نسخه

های به روزرسانی خود عرضه نکرده است ولی جای نگرانی نیست کاربران می توانند با انجام یک سری مراحل پست های به اشتراک گذاشته

شده ی خود را مخفی نمایند البته نه برای یک شخص بلکه برای کل فالوورها ودنبال کنندگان پیج خود و همچنین کاربر می تواند شخص مورد

نظر را از لیست فالوور هایش حذف و یا (Remove) نماید و یا اینکه اکانت اینستاگرام شخص مورد نظر را بلاک نماید برای اینکه شخص مورد

نظر نتواند پست ها ی به اشتراک گذاشته شده ی ما را ببیند ،

به صفحه اصلی اینستاگرام آن شخص مراجعه کنید و در گوشه سمت راست بالای صفحه آیکون  سه نقطه (…) را انتخاب کنید و سپس

گزینه Block  را انتخاب کنید.  و یا  اگر به گوشی فرد مورد نظر دسترسی دارید می توانید وارد اپلیکیشن اینستاگرام شخص شوید و  اکانت

خودتان را مطابق روش بالا بلاک و یا آنفالو نمایید.  ولی اپلیکیشن اینستاگرام قابلیت مخفی و هاید کردن استوری به اشتراک گذاشته شده

برای افراد خاص به انتخاب خود فرد را ارائه نموده است .

ممکن است کاربران به دلایل مختلفی تصمیم بگیرد  که برخی از پست های خود را از صفحه کاربری خود در اینستاگرام پاک کند .

بعنوان مثال ممکن است یک شخص به دلایل شخصی خود نخواهد کاربران دیگر پست های به اشتراک گذاشته شده ی او را مشاهده کنند.

اما برای این کار اصلا نیازی به حذف کردن تصاویر از پیج خود نیست.

زیرا اپلیکیشن اینستاگرام قابلیت ارائه داده است که می توانید کاری کنید که تصاویر برای شما ذخیره شود اما دیگران نتوانند آن ها

را مشاهده نمایند.

هر زمانی که به دلایل شخصی بخواهید پست را دوباره به پیج خود بازگردانید می توانید پست را در همان جایگاه قبلی خود به اشتراک

بگذارید در واقع با استفاده از این ویژگی شما به جای حذف کردن تصاویر خود، آن ها را مخفی خواهید کرد. با انجام دادن این کار،

تصویر برای شما آرشیو  Arshive خواهد شد. البته برای آن که افراد دیگر نتوانند پست های به اشتراک گذاشته شده ی شما را مشاهده کنند

و فقط کسانی که اجازه دنبال کردن به آن ها را می دهید بتوانند پست های شما را مشاهده کنند، می توانید حساب کاربری خود را به حالت

خصوصی یا private  درآورید.

قابلیت اینستاگرام

حال برای برخورداری از قابلیت هاید و یا مخفی کردن پست به اشتراک گذاشته شده در اپلیکیشن اینستاگرام ابتدا باید پست  مورد نظر خود

را از بین پست های به اشتراک گذاشته شده در صفحه ی اینستاگرامتان پیدا کرده و روی آیکون سه نقطه ی موجود که در گوشه ی سمت راست

بالای پست شما قرار دارد، کلیک کنید و سپس از منوی کشویی باز شده گزینه ی آرشیو Archive  را انتخاب نمایید با انتخاب کردن این گزینه،

آن تصویر فقط برای شما قابل مشاهده خواهد بود وپست انتخاب شده در قسمت آرشیو بایگانی می شود و افراد دیگر نمی توانند آن تصویر

را مشاهده کنند تا زمانی که خود شما به دلایل شخصی تصمیم به نمایش و به اشتراک گذاشتن پست مورد نظر بگیرید و زمانی که شما تصمیم

گرفتید که پست مورد نظر برای کاربران و دنبال کنندگان پیج خود نمایش داده شود و به اشتراک گذاشته شود و از حالت هاید خارج شود فقط

کافی است وارد صفحه ی پروفایل خود شوید و آیکون گوشه ی سمت راست بالا را لمس نمایید سپس آیکون شبیه به ساعت بنام گزینه ی

آرشیو Archive را انتخاب کنید.

در محله ی بعد وارد صفحه ای جدید می شوید حال از بالای صفحه گزینه Posts Archive را فعال کنید و پست مورد نظرتان را از میان

پست های آرشیو شده انتخاب کنید.

سپس سه نقطه ی موجود در گوشه ی سمت راست بالای تصویر را انتخاب کنید و Show on profile را بزنید تا تصویر شما مجددا در

صفحه ی اینستاگرامتان در همان جای قبل جایگزین و نمایش داده شود زیرا شما پستی را که به حالت آرشیو در می آورید درست است

که از صفحه ی پروفایل شما حذف شده است و در قسمت آرشیو بایگانی و قرار گرفته است و ممکن است شما بعد از آن پست در

صفحه ی خود چندین پست جدید به اشتراک بگذارید ولی زمانیکه تصمیم به خارج کردن پست از حالت آرشیو را گرفتید آن پست به

جایگاه سابق خود در صفحه ی پروفایلتان باز می گردد.  البته به این نکته هم توجه داشته باشید که تمامی کامنت ها و لایک های

کاربران برای آن تصویر، در مکانی که تصویر شما آرشیو شده است، باقی خواهد ماند .

 

 

 

 

همچنین ممکن است کاربری را به دلایل شخصی فالوو نمودید ولی تمایل به دنبال کردن پیج آن شخص و مشاهده ی پست های به اشتراک

گذاشته شده از سمت آن شخص ندارید و باز هم به دلایل شخصی نمی توانید آن کاربر را آنفالوو نمایید تا پست ها و استوری های به اشتراک

گذاشته شده ازطرف آن شخص در صفحه ی هوم اپلیکیشن اینستاگرام شما نمایش داده نشود برای حل این مشکل اپلیکیشن اینستاگرام تدابیری اندیشیده است  در ادامه به شما خواهیم گفت که چه کار انجام دهید :

برای بی صدا کردن یک شخص خاص و مخفی شدن پست های او از بخش نمایش پست های روزانه  در صفحه ی هوم اپلیکیشن اینستاگرام میتوانید

 

مراحل زیر را دنبال کنید :

  • وارد صفحه ی کاربر مورد نظر شوید.
  • روی آیکون سه نقطه ی موجود در گوشه ی سمت راست بالای صفحه ضربه بزنید .
  • از منوی ظاهر شده گزینه ی Mute را انتخاب نمایید.
  • با انتخاب گزینه ی Mute سه زیر گزینه ظاهر می شود که باید یکی از گزینه ها را انتخاب نمایید :
  • Mute Posts  : بی صدا کردن پست ها
  • Mute Story  : بی صدا کردن استوری ها
  • Mute Posts And Story  : بی صدا کردن استوری و پست ها

با انتخاب یکی از گزینه ها به انتخاب خود شما پست های به اشتراک گذاشته شده توسط کاربر مورد نظر در بخش پست های روزانه همان صفحه ی هوم نمایش داده نخواهد شد .

حال ممکن است تصمیم شما عوض شود و تصمیم بگیرید که کاربر مورد نظر را از حالت بی صدا Mute خارج نمایید و پست ها و استوری های به اشتراک گذاشته شده توسط فرد مورد نظر در صفحه ی هوم اپلیکیشن اینستاگرام تان نمایش داده شود برای این کار لازم است مراحل زیر را انجام دهید :

  • وارد بخش جستجو شده و نام کاربری را جستجو کنید .
  • یا از بخش دنبال شونده ها شخص مورد نظر را پیدا کرده .
  • آیکون سه نقطه ی موجود در گوشه ی سمت راست بالای صفحه را لمس کرده و گزینه ی Unmute  را انتخاب نمایید .

 چگونه استوری به اشتراک گذاشته شده در اپلیکیشن اینستاگرام را برای یک نفر و یا افرادی خاص مخفی و یا هاید کنیم :

کاربران شبکه ی اجتماعی اینستاگرام ممکن است به دلایل شخصی نخواهند پست به اشتراک گذاشته شده به صورت استوری توسط کاربر و یا دنبال کننده گان خاصی مشاهده شوند و می خواهند پست های خود را در قسمت استوری تنها با افرادی که دوست دارند به اشتراک بگذارند و یا تعدادی از فالوور های خود را مخفی و یا هاید نمایند تا نتوانند استوری های به اشتراک گذاشته را مشاهده نمایند. برای انجام این کار وارد تنظیمات Settings اینستاگرام شوید و از قسمت close friends افرادی را که قصد دارید استوری شما را مشاهده نمایند انتخاب نمایید و به لیست اضافه کنید. سپس در زمان اشتراک گذاری استوری تنها پست شما برای کاربران موجود در لیست  close friends به اشتراک گذاشته می شود. شما همچنین می توانید به جای این کار پس از قرار دادن استوری آن را باز کنید و با انتخاب سه نقطه پایین صفحه وارد Story Settings  شوید. و در بخش Hide story from می توانید کاربرانی را که نمیخواهید استوری به اشتراک گذاشته شده را مشاهده نمایند انتخاب کنید و تنظیمات را ذخیره نمایید.