معتبرترین سایت برای راهنمایی کاربران که چگونه در اینستاگرام نصب شده بر روی گوشی هوشمند خود کاربران را بلاک کنند :

در اپلیکیشن اینستاگرام همانند سایر شبکه‌های اجتماعی مجازی ،  مزاحمت از سوی افراد ناشناس وجود دارد اما با امکان بلاک کردن در اینستاگرام می‌توانید به سادگی مشکلات را حل نمایید. بحث ما در این مقاله مربوط به امکان بلاک کردن در اینستاگرام است. متاسفانه آمار مزاحمت در شبکه‌های اجتماعی مجازی بسیار زیاد است. به منظور جلوگیری از این موضوع و پایان دادن به مزاحمت‌ها در اپلیکیشن اینستاگرام آپشنی ارائه شده بنام بلاک کردن . با این آپشن اپلیکیشن اینستاگرام ، شما قادر به بلاک کردن هر کاربر مزاحمی خواهید بود. در اپلیکیشن اینستاگرام به منظور حفظ حریم شخصی می توان از قابلیت بلاک کردن  استفاده نمود. در ادامه ی این مقاله به آموزش نحوه ی بلاک کردن  کاربران مزاحم در اپلیکیشن اینستاگرام می‌پردازیم.

بلاک شدن همان بن شدن یا شادو بن یا شدوبن است.

در ادامه سایت ایرانی فالوو به شما کاربران عزیز بلاک کردن و آنبلاک کردن کاربران شبکه ی اجتماعی اینستاگرام را آموزش می دهد:

چگونه کاربری را در اینستاگرام بلاک کنیم؟

گزینه بلاک،یک گزینه بسیار کاربردی میباشد،برای از بین بردن افراد مزاحم در اینستاگرام

بسیاری از بلاگر ها و افراد مشهور در برار افراد بدگو برای مقابله کردن با آن ها که تعداد این افراد کم نیست

از بلاک کردن آن ها استفاده میکنند.

با بلاک کردن افراد آن ها دیگر به صفحه شما در اینستاگرام دسترسی نخواهند داشت.

برای راهنمایی بیشتر این مقاله سایت ایرانی فالو را از دست ندهید.

در اپلیکیشن اینستاگرام ، بلاک کردن کاربران  به راحتی انجام می‌شود.

حا ل اگر قصد بلاک کردن یک کاربر مزاحم را دارید کافیست مراحل زیر را انجام دهید:

  1. به صفحه ی اینستاگرام کاربر مورد نظر مراجعه کنید.
  2. آیکون سه نقطه موجود در گوشه ی سمت راست بالا را لمس کنید.
  3. گزینه Block User را در لیست آپشن‌های موجود انتخاب کنید.

توجه نمایید که با بلاک کردن کاربران در اپلیکیشن اینستاگرام، کاربران متوجه این امر نمی‌شوند که بلاک شده اند زمانی متوجه بلاک شدن اکانت خود می شوند که نمی توانند عملیات لایک ، فالو ، آنفالو و یا کامنت را انجام دهند اینجا متوجه موضوع بلاک شدن اکانت خود می شوند. کاربری که بلاک شده فقط با مراجعه به اکانت شما و مشاهده تغییر وضعیت نمایش پروفایل شما تشخیص می دهد که اکانت اینستاگرامش بلاک شده. به بیان دیگر اگر کاربری را در اینستاگرام بلاک کنید، هیچ پیغام و یا نوتیفیکیشنی برای وی مبنی بر این اعلام موضوع بلاک شدن اکانت اینستاگرام ارسال نخواهد ‌شد. کاربران عزیز دقت نمایید که بلاک شدن اکانت اینستاگرام با پاک شدن اکانت اینستاگرام تفاوت دارد و شما تنها عملیات های ذکر شده را نمی توانید انجام دهید.

چگونه می‌توانیم کاربری را که بلاک نمودیم را آنبلاک نماییم؟

ممکن است پس از بلاک کردن کاربری در اینستاگرام تصمیم گرفتید که او را آنبلاک نمایید برای این کار کافی است که مراحل زیر را انجام دهید:

  1. به پروفایل کاربر مورد نظر (کاربر بلاک شده) مراجعه نمایید.
  2. آیکون سه نقطه موجود در گوشه ی بالا ی سمت راست صفحه ی اینستاگرام کاربر بلاک شده ی مورد نظر را لمس کنید.
  3. سپس گزینه Unblock User را در لیست آپشن‌های موجود انتخاب کنید.

با انجام مراحل فوق کاربر مورد نظر آنبلاک می‌شود.

آپشن دیگر در اپلیکیشن اینستاگرام، که باعث حفظ حریم خصوصی کاربر می شود :

به منظور حفظ هرچه بیشتر حریم خصوصی کاربر ، کاربران می توانند علاوه بر امکان بلاک کردن کاربران مزاحم در اپلیکیشن اینستاگرام، از قابلیت دیگر این اپلیکیشن بی نظیر برای حفظ امنیت خود استفاده نمایند در این صورت می توانند حالت اکانت پیج اینستاگرام خود را از وضعیت عمومی (Public) به حالت خصوصی (Private) تغییر دهند. برای ایجاد وضعیت (Private)  برای پیج اینستاگرام خود در دستگاه‌های آی او اسی و ویندوزفون‌ها مراحل زیر را طی کنید:

  1. وارد اپلیکیشن اینستاگرام شوید.
  2. به قسمت پروفایل اکانت خود مراجعه نمایید.
  3. دکمه ی سه نقطه ی گوشه ی بالای سمت راست صفحه ی خود را لمس نمایید.
  4. حال از منوی نمایش داده شده ،آیکون تنظیمات یا settings را انتخاب کنید.
  5. سپس از منوی ظاهر شده گزینه (Private)را انتخاب نمایید .
  6. حال دکمه ی  Private Account  را فعال نمایید.

به منظور خصوصی کردن (Private) اکانت پیج اینستاگرام خود در دستگاه‌های اندرویدی مراحل زیر را طی کنید:

  1. وارد اپلیکیشن اینستاگرام شوید.
  2. به بخش پروفایل اکانت پیج  خود مراجعه کنید.
  3. آیکون سه نقطه موجود در گوشه ی سمت راست بالا ی صفحه را لمس کنید.
  4. حال گزینه Private Account را فعال نمایید.

چه اتفاقی برای کاربری که بلاک شده است، در اپلیکیشن اینستاگرام رخ می‌دهد؟

زمانیکه کاربری در اپلیکیشن اینستاگرام بلاک می شود، حتی اگر در لیست فالوورهای پیج ما در اپلیکیشن اینستاگرام باشد نیز دیگر نمی تواند پست‌های ما را که به اشتراک گذاشته ایم را مشاهده نماید. همچنین هنگامی که  کاربر بلاک شده بخواهد از طریق قسمت search )جستجوی( اینستاگرام به جستجوی اکانت شما اقدام نماید هم نمی‌تواند به آن را بیابد . زیرا هیچ نوتیفیکیشن وپیغامی مبنی بربلاک شدن در اینستاگرام  برای مخاطب بلاک شده  ارسال نمی شود. و کاربری که بلاک می شود دیگر نمی تواند پست های به اشتراک گذاشته را لایک نماید و کامنت بگذارد ، کاربران را فالو و یا آنفالو نمایند.

چگونه یک پیام دریافتی از طریق دایرکت اینستاگرام را ریپورت کنیم؟

برای رهایی از شر کاربران مزاحم ،بلاک کردن کاربر و خصوصی نمودن پیج ،شاید کافی نباشد برای همین اپلیکیشن اینستاگرام  قابلیت دیگری را هم برای حفظ حریم شخصی کاربران نیز عرضه نموده که آن قابلیت ریپورت کردن کاربران از طریق دایرکت نیز می باشد . بدین منظور مراحل زیر را انجام دهید:

  1. وارد پنجره مکالمه کاربر مورد نظر شوید.
  1. پیامی که قصد ریپورت آن را دارید لمس نمایید.
  2. سپس گزینه Report را انتخاب کنید.

آیا در اینستاگرام پس از بلاک کردن کاربر، کامنت‌های او در زیر پست ها نیز حذف می شود ؟

زمانیکه شما کاربری را بلاک می نمایید کامنت هایی که او زیر پست های به اشتراک گذاشته ی شما در شبکه ی اجتماعی اینستاگرام گذاشته حذف نمی شوند . در صورت تمایل به حذف کامنت ها از سمت کاربر بلاک شده باید خودتان اقدام به حذف دستی نمایید.

کاربران بلاک شده از طرف ما قادر به مشاهده کامنت‌ها و لایک‌های ما در سایر پیج ها در اپلیکیشن اینستاگرام هستند؟

اگر در پیجی عمومی (Public) در اینستاگرام پستی را لایک و یا در زیر آن کامنت ثبت کنید و سپس کاربری که او را بلاک کرده‌اید ، آن پست را مشاهده نماید، کامنت شما برای او هم نمایش داده می‌شود.

با تشکر از شما کاربران عزیز که تا انتهای مقاله ما را همراهی نمودید.